Vjen paralajmërimi i fuqishëm: ‘Pronto mafia’ do të fshihet nga faqja e dheut

Kësaj vjeshte ka nisë më i ardhur era zgjedhje. Është mbushë kupa saqë ka nisë të derdhet. Gjithkush dhe çdokush po donë zgjedhje. Zgjedhje po donë edhe populli sepse veç është ngi më përmbysjen e shtetit nga ana e ‘Pronto mafisë’ dhe SHIK-ut kriminel siç po thonë.

Kështu ka vlerësuar analisti politik prof. Dr. Binak Maxharraj i cili në një prononcim për “Bota sot” ka thënë se po kërkojnë “zgjedhje” edhe ata që nuk janë për zgjedhje, po kërkon “zgjedhje” edhe ‘Pronto’ mafia, ani pse këto zgjedhje do të jenë katastrofë për ti ka ardhë fundi që të hyn pak në opozitë.

“Por çka por?! Duhet pritur 22 gushtin te cilin e kemi në prag, për me e pa se a do te shpërndahet Kuvendi. Unë jam skeptik që një gjë e tillë do të ndodhë. Por ‘Pronto mafia’ e cila është si bisha e plagosur do ti qetë edhe shkelmat e fundit që Kuvendi të mos shpërndahet, sepse ajo e dinë fare mirë së çka do ta gjejë. Është angazhuar e tërë nëntoka dhe mbi toka e ‘Pronto mafisë’ së bashku me SHIK-un qe me 22 gushte të mos shpërndahet Kuvendi për te synuar ndonjë marifet duke mos votuar për shpërndarjen e Kuvendit, por besoi edhe duke e bindur edhe “Lista Srpsa” qe ti del në ndihmë, sepse kështu do të ia zgjatë edhe pak jetën në te thatë vetvetes. Nga ana tjetër, po bahet një zhurmë e madhe si në pozitë ashtu edhe ne pozitë për te ia bë me sy njeri-tjetrit ne stilin ”hajde ose unë ose po vijë unë te ti”, sepse të gjithë i ka kapë tmerri i zgjedhjeve që të mbahen në vjeshtën me dushk të verdhë dhe më plotë bukuri natyrore me plotë ngjyra”, ka thënë prof. Dr Maxharraj.

Sipas tij, të gjitha partitë janë në këmbë, janë në hallakam, as gjumi nuk po i merr, duke bërë skica dhe plane se me kënd duan të bëhen, se me kënd më qetë më së miri me u” martua” për do vite.