Hiqni kilogramët e tepërt vetëm me dy përbërës, të cilët veçse i keni në shtëpi

Shumica e njerëzve kanë provuar dhjetëra dieta të ndryshme vetëm për të hequr kilogramët e tepërt, e veçanërisht në pjesën e barkut ku dhjami akumulohet më lehtë. Megjithatë, për shumicën këto dieta nuk kanë qenë efektive, ose në disa raste kanë qenë shumë strikte për t’ju përmbajtur.

Krejt çfarë ju duhet për të përgatitur këtë pije magjike e cila e djegë dhjamin si asgjë tjetër, janë:

– Lëng molle (një lugë gjelle)

– Lëng dhe lëvore nga një limon

Shumica e njerëzve kanë provuar dhjetëra dieta të ndryshme vetëm për të hequr kilogramët e tepërt, e veçanërisht në pjesën e barkut ku dhjami akumulohet më lehtë. Megjithatë, për shumicën këto dieta nuk kanë qenë efektive, ose në disa raste kanë qenë shumë strikte për t’ju përmbajtur.

Krejt çfarë ju duhet për të përgatitur këtë pije magjike e cila e djegë dhjamin si asgjë tjetër, janë:

– Lëng molle (një lugë gjelle)

– Lëng dhe lëvore nga një limon

– Spec të djegës (një lugë gjelle)

Përgatitja është shumë e lehtë. Fillimisht e hiqni lëvoren e limonit dhe e vendosni limonin në ujë të vluar. E lini të vlohet për 10 minuta pastaj ia shtoni përbërësit tjerë. Pasi të është ftohur, pija është gati për t’u pirë.

Rekomandohet që pijen ta konsumoni pas çdo shujte.

Speci i djegës njihet si përbërës i cili e shpejton metabolizmin dhe sistemin e tretjes, rrjedhimisht e shpejton procesin e djegies së dhjamit.

Ndërsa limoni e ngadalëson heqjen e dhjamit. Kjo është e rëndësishme sepse garanton që shumica e dhjamit eliminohet çdo herë që e konsumoni këtë pije.

Lëngu i limonit e dobëson dhjamin, prandaj, kur të gjithë këta përbërës kombinohen, një e keni një mënyrë super të mahnitshme për t’i humbur kilogramët e tepër.