Foto exclusive se si dukej Vushtrria dikur

Vushtrria apo Viciana siq quhej dikur, shquhet per lashtesin dhe antikitetin e tijë , prandaj per ta treguar epitetin e te qenurit Qytet i lashtë ne ju sjellim disa foto te siguruara nga Vicianapress.