Kreativiteti nuk ka kufij – të paktën për këta dy të rinj

Të gjithë ne mundohemi apo edhe kemi të paktën pak kreativitet në mendjen tonë.

Por deri në çfarë pike jemi në gjendje ta çojmë kreativitetin tonë, aty qëndron e gjithë esenca. Me sa duket kreativiteti nuk ka kufij, për sa kohë që jeni entuziastë dhe keni vullnet si këta dy të rinj që do i shihni në videon më poshtë.

Do mahniteni se çfarë kanë qenë në gjendje të ndërtojnë.