Rrelos Shkence 

Revistat Rrelos është portë shumëdimensionale

Revistat Rrelos është portë shumëdimensionale, një qasje e hapur për publikimin e zbulimeve shkencore dhe hulumtimeve të reja në shkencë. Revista Rrelos përfaqësonë përpjekjet bashkëpunuese të shumë shkencëtarëve dhe studiuesve nga disiplina të ndryshme. Shkrimet e shkencore ndryshojn herë pas here në aspektin e specializimit sipas audiencës së synuar. RRELOS, quhet revista më e re në Kosovë, e cila ka për qëllim informimin e lexuesëve të saj rreth aktiviteteve më të reja nga vendi dhe bota për shkencat natyrore dhe ekzakte. Synimi i Revistës RRELOS është të mbaj të informuar…

Lexo më shumë
Fun 

Kreativiteti nuk ka kufij – të paktën për këta dy të rinj

Të gjithë ne mundohemi apo edhe kemi të paktën pak kreativitet në mendjen tonë. Por deri në çfarë pike jemi në gjendje ta çojmë kreativitetin tonë, aty qëndron e gjithë esenca. Me sa duket kreativiteti nuk ka kufij, për sa kohë që jeni entuziastë dhe keni vullnet si këta dy të rinj që do i shihni në videon më poshtë. Do mahniteni se çfarë kanë qenë në gjendje të ndërtojnë.

Lexo më shumë
Lajme 

Dallaveret në BIK – njerëzit e Tërnavës, avokatë e prokurorë dërgohen pa asnjë cent në Haxh

Rituali i Haxhit që konsiderohet si njëra ndër pesë shtyllat e besimit islam dhe i cili kryhet në vendet e shenjta arabe, po ua shter xhepin besimtarëve që marrin këtë rrugë, shkruan lajmi.net. Shkuarja në Haxh kushton saktësisht 4 mijë e 150 euro për person. Mirëpo, jo të gjithë do të paguajnë këtë shumë të përcaktuar nga Bashkësia Islame e Kosovës. Lajmi.net merr vesh se kryesuesi i grupit prej diku rreth 20 haxhilerësh e ka falas udhëtimin për në Qabe. Selektimi i kryesuesve të grupit dhe i atyre që nuk…

Lexo më shumë
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial