Serbia shpreson se vizita e Macronit do t’i jap fund taksës

Sot rreth orës 15:00, pritet që në Serbi të arrijë presidenti francez, Emmanuel Macron.

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, sot do të arrijë në Serbi për vizitë dy ditore.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe ai francez Emmanuel Macron, pritet të nënshkruajnë rreth 20 marrëveshje bashkëpunimi në fushën e ekonomisë.

Pesë marrëveshje, mes dy vendeve, do të nënshkruhet në fushën e armatimit, njoftoi ministra e Brendshme e Serbisë.