Ja sa është dobësuar Blerona

Vera ka ardhur, prandaj, ajo ka humbur ca kile.

Blerona Zeqiri ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se është bërë e dobët në trup.

E veshur me një fustan me vija, prezantuesja dukej në formë dhe shumë seksi.