Coming Soon “Krejt U Pa” Kënga E Re Nga Vedat Kastrati

Vedat kastrati kengetari i dashur shqiptar sapo ka paralajmruar lansimin e këngës se re, “Krejt u pa” mban titullin projekti i ri i cili se shpejti do merre driten jeshile për publikim.

Ky projekt është punuar shumë profesionalisht dhe altualisht klipi është në montazh