Sot zbulohet obelisku i 183 dëshmorëve në Pejë

Në 20-vjetorin e çlirimit të Pejës dhe Deçanit, bëhet përurimi i sheshit “Shkëlzen Haradinaj”, zbulimin e shtatores së heroit Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga komuna e Pejës.

Pjesë e shënimit të 20 vjetorit të çlirimit të këtyre dy qyteteve, do të jetë edhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Ngjarja do të  mbahet në  sheshin “Shkëlzen Haradinaj” në Pejë, duke filluar nga ora 13:00.