Sot i jepet lamtumira e fundit gazetarit Lekë Zherka

Sot nga ora 11:00 mbahet mbledhje komemorative për nder të gazetarit tashmë të ndjerë Lekë Zherka.

Ndërsa ceremonia e varrimit zhvillohet në orën 13:00 në varrezat e qytetit të Prishtinës në Arbëri.

Zherka nderoi jetë dje në moshën 56-vjeçare, ndryshe Zherka njihej si gazetar dhe drejtor shumëvjeçar i mediumeve më të mëdha në vend.