Labinot Tahiri: Kurr nuk kam qenë servil e as nuk do të jem

Përmes një postimi në llogarinë e tij në rrjetin social facebook, këngëtari dhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, ka bërë një shpjegim për veten e tij, duke përfshirë këtu vlerat dhe cilësitë e tij që e karakterizojnë, por edhe për punë, aktivitetet dhe premtimet që ka dhënë dhe vazhdon t’i jap karshi qytetarëve dhe votuesëve të tij, shkruan Vizioni.info.

Në këtë postim ai ka thënë se ka humbur besimin te disa njerëz të cilëve u ka bësuar. Ai ka premtuar përmes këtij shkrimi se do të jetë luftari numër një i të këqijave që i bëhen qytetarëve dhe atij personalisht.

Për më shumë lexoni postimin e tij në Facebook.