Limaj uron fëmijët në ditën e tyre: Janë pasuria më e madhe që kemi

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka uruar 1 Qershorin, Ditën e fëmijëve.

Limaj ka thënë se institucionet e Kosovës e kanë obligim që fëmijëve në Kosovë t’u krijohen kushte sa më të mira për shkollim, edukim si dhe mundësi për t’i realizuar ëndrrat e tyre.

“Fëmijët janë e tashmja dhe e ardhmja e çdo shoqërie dhe përkushtimi ynë është që të gjithë fëmijëve në Kosovë t’u krijojmë mirëqenie e perspektivë sa më të mirë. Për ne si prindër, ata janë frymëzimi ynë dhe pasuria më e madhe që e kemi”, ka shkruar ndër të tjera Limaj.