Edhe BDI fillon me publikimin e “bombave”?! (Foto)

Pas materialeve të përgjimeve të publikuara nga El Cheka, një mërgimtar që jeton në SHBA ku protagonistë janë krerët e BDI-së, gazeta Lajm shkruan se edhe BDI ka nisur të përgjigjet, por me fotografi. “Lufta” në rrjetet sociale tashmë ka shpërthyer pas “bombave” të lëshuara. Ja postimi nga një forum i BDI-së.

Bombat e Ali Ahmetit

  1. Antarsimi ne NATO
  2. Dy Univerzitete në gjuhën shqipe, Tetovë dhe Shkup
  3. Ligji i gjuhës shqipe. ne nivel republikan.( ne kuvend. qeveri, kryetar i shtetit)
  4. Kryetari i kuvendit shqiptar.
  5. Prej struge deri kumanovë të gjithë komunat drejtohen nga shqiptarët dhe frymojn Shqip.
  6. Ligji për përdorim të simboleve kombëtare,
  7. Përfaqësimi i drejt dhe adekuat i Shqiptarëve në institucionet shtetërore (mbi 25000 Shqiptarë të punësuar),
    dhe shumë e shumë vepra kapitale.