Vizioni.Info shpallë konkurs për: gazetar/e praktikantë/

Skuadra jonë po vie duke u zgjeruar, ashtu siç po avancojnë gjithnjë zhvillimet teknologjike dhe bota në të cilin po jetojmë. Nëse besoni se idetë e juaja mund të ndahen me të tjerët, nëse jeni krijues, pasionant apo vizionar, ne do të donim të na lajmëroheni! Bëhuni pjesë e familjes sonë, na dërgoni email në: portalivizioni@gmail.com.

Vizioni.info ju ofron stil të ri jetese, jo thjeshtë një punë! Ju inkurajojmë të aplikoni dhe të bashkoheni me ekipin tonë.