Një mundësi e mirë për të shkuar në Mars

Edhe kësaj radhe Marsi na surprizon duke na dhënë mundësi t’i dërgojmë emrat tanë për në planetin e kuq.

Gjithqka është kaq e thjeshtë mjafton të dërgoni emrin dhe mbiemrin ku do të listoheni tek fluturuesit aktivë që do dërgohen për në fluturimet dhe misionet e ardhshme të planetit Mars.


Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm
/Vizioni.info/

https://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/mars2020