Koncert Solistik-Edina Pllana & Qendrim Krasniqi

Një koncert madhështor solistik do mbahet nën shoqërimin e veprave të Mozartit.

Në këtë koncert do të performojnë Edina Pllana dhe Qendrim Krasniqi,ku do këndojnë disa arie dhe perla nga kompozitori ynë i të gjitha kohërave Wolfgang Amadeus Mozart.

Koncerti do të mbahet me datë: 27.05.2019,në sallen koncertale të Fakultetit të Arteve në orën 21:00.


Mysafir special në këtë event do të jetë Rina Kurteshi ndërsa në Piano Melos Buza./Vizioni.info/