Islam Religjion 

Çka ndodhi kështu? Shikojeni se çka i bëri Shefqet Krasniqi, Shpetim Deskut në emision

Shefqet Krasniqi imami i Xhamisë se Madhe në Prishtinë ka qenë mysafir në emisionin n’Kosovë show . I pyetur rreth agjërimit ne këtë muaj të Ramazanit, Krasniqi ka përmendur se në çfarë forme agjërimi është i fortë dhe ne çfarë forme Ramazani dobësohet. Aj ka folur edhe për politikanët dhe ka shtuar se edhe ata duhet agjëruar, nëse kane frikë nga ndokush ose kanë marre le të agjërojnë fshehurazi, shkruan Gazeta NewBorn. Imami ka folur edhe për shumë tema të tjera gjatë këtij emisioni. I pyetur se a prishe Ramazanin…

Lexo më shumë
Islam Religjion 

Shefqet Krasniqi ka një porosi për ata që punojnë e nuk agjërojnë, ja çka iu thotë

Shefqet Krasniqi imami i Xhamisë se Madhe në Prishtinë ka qenë mysafir në emisionin n’Kosovë show . I pyetur rreth agjërimit ne këtë muaj të Ramazanit, Krasniqi ka përmendur se në çfarë forme agjërimi është i fortë dhe ne çfarë forme Ramazani dobësohet. Aj ka folur edhe për politikanët dhe ka shtuar se edhe ata duhet agjëruar, nëse kane frikë nga ndokush ose kanë marre le të agjërojnë fshehurazi, shkruan Vizioni.info. Imami ka folur edhe për shumë tema të tjera gjatë këtij emisioni. I pyetur se a prishe Ramazanin nëse…

Lexo më shumë
show bizi 

Tensionohet situata n’Kosovë Show, Shefqet Krasniqi u çart nga kjo pyetje që iu bë nga moderatori

Shefqet Krasniqi imami i Xhamisë se Madhe në Prishtinë ka qenë mysafir në emisionin n’Kosovë show . I pyetur rreth agjërimit ne këtë muaj të Ramazanit, Krasniqi ka përmendur se në çfarë forme agjërimi është i fortë dhe ne çfarë forme Ramazani dobësohet. Aj ka folur edhe për politikanët dhe ka shtuar se edhe ata duhet agjëruar, nëse kane frikë nga ndokush ose kanë marre le të agjërojnë fshehurazi, shkruan Gazeta NewBorn. Imami ka folur edhe për shumë tema të tjera gjatë këtij emisioni. I pyetur se a prishe Ramazanin…

Lexo më shumë
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial