Parku i Biznesit në Lum Madh

“Parku i Biznesit në Lum Madh

Projekt ky që pritet të bëjë diferencën më të madhe ekonomike dhe qeverisëse.

Përmes projekteve si ky që sot u vu gurthemeli, garantohet zhvillim real ekonomik, vende të reja pune, mundësi potenciale për investime të jashtme dhe zgjerim të bizneseve vendore.

Bashkëqeverisja jonë është e fokusuar në projekte që në esenc do të prekun jetën ekonomike dhe qytetare, gjithmonë në kuadër dhe rrethanave dhe mundësive ligjore e financiare.” Eshte shprehur Nasuf Aliu ne nje postim ne facebook.