Deputeti i AAK-së Blerim Kuçi duhet të jap dorheqje , nuk mbajti fjalen

Në një studio televizive ai tha se nese nuk ndodh liberalizimi i vizave deri në fund vitin e 2018 une do jap dorheqje nga Deputet i Republikes së Kosovës.

Sot jemi në vitin 2019-të dhe më asnjëhere nuk u pronuncua para kamerave dhe nuk mbajti fjalen .

Blerim Kuçi duhet te jap dorheqje se e tha publikisht .