Kur mendonin që Xhek Setra është çmendur dhe po flet me të vdekurit!

Një serial vendor që ka kaluar të gjitha limitet e shikueshmërisë, madje edhe me sezonin e pestë të publikuar, shkruan OnAir

Seriali “Çka ka shpija” ka arritur rekorde me secilin episod dhe situatë të publikuar në ekranin e RTK-së çdo të hënë. Kasti i jashtëzakonshëm i aktorëve bën që akoma më shumë të jetë i kërkuar si prodhim televiziv.

A ju kujtohet kur mendonin për Xhek Setrën që është çmendur se ka filluar që të flasë për të vdekurit.

Do qeshni me lot me reagimin e familjes Demollari.