Në Lipjan sot është ditë zie

Në Lipjan sot është ditë zie, përshkak të vdekjes së dy qytetarëve në aksidentin që ndodhi në Duhël të Suharekës.

“Me vendim të Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti nesër është shpallur ditë zie në Komunën e Lipjanit, kështu duke ndarë dhimbjen me familjet Retkoceri e Tmava me rastin e humbjes së jetës së Leonard Retkocerit dhe Sahit Tmavës në fshatin Duhël”.

“Gjithashtu, me këtë vendim anulohen të gjitha aktivitetet politike dhe aktivitete të tjera që janë paraparë të mbahen nesër. Ngushëllime!”, është bërë me dije në komunikatën e lëshuar nga kjo komunë.