Në Akademinë Përkujtimore kushtuar 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit Selim Bislimi

Në Akademinë Përkujtimore kushtuar 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit Selim Bislimi, për të nderuar dhe kujtuar veprën e tij madhore e të lavdishme të rënies në altarin e lirisë.

Qoftë i përjetshëm kujtimi dhe respekti për të gjithë dëshmorët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës! Lavdi jetës dhe veprës së dëshmorit Selim Bislimi!