Foto e rrallë! Ky është djali i Adem Jasharit

Të gjithë e dimë dhe e njohim për sakrificën e tyre familjen e Adem Jasharit. Por, shumë pak ekspozohet në medie djali i tij Lulzim Jashari.

Ai sëfundmi ka postuar një foto, me mjekër të lëshuar, ku aq shumë ngjan me të ndjerin babin e tij Adem Jasharin