A ka qenë jeta më e lumtur tani a në kohërat e vjetra?

Seriali vendor ‘Rruga B’, si çdo seri tjetër ashtu edhe kësaj radhe ka trajtuar çshtje që kanë të bëjn me kohërat  e vjetra dhe ditët e sotme, shkruan OnAir.

Aktorët e serialit përmes skeqit e bëjnë  dallimin në mes asaj se si kanë jetuar në kohët e vjetra në bashkësi ku sipas tyre ka pasur më harmoni dhe gëzime kurse tash nuk mund ti gjesh dy persona bashkë me një shtëpi.

Për më shumë detaj mund ta shihini videon: