Tensionohet keq situata n’Kosovë Show në mes Teuta Selimit dhe Bleros

Këtë javë të ftuar në emisionin n’Kosovë Show, janë Teuta Selimi dhe Blero. Këta të dy kanë folur për këngën e re të cilën e sollën dje.

Por gjatë emisionit ka pasur edhe momente kur njëri nga mysafirët është futur në siklet. Teuta Selimi nuk ka mundur ta pranoj faktin se si iu është fshirë e gjithë kënga e re, shkruan Gazeta NewBorn.

Këtë lajm ia jep Blero, por në fakt e tëra ishte kamerë e fshehur.

Poashtu gjatë emisionit, është ftuar edhe një plak nga Prekazi i cili ka folur për luftën e shenjtë për betejën e Prekazit e cila kishte ndodhur 21 vite më parë.