Naser Imeri Humanisti dhe bisnesmeni që pëlqehet më shumë se kryetari i komunës në Vushtrri

Naser Imeri Humanisti dhe biznismeni që nga kompania e tij “Ariani Company” marrin rrogë më shumë se 350 familje.

Naser Imeri pëlqehet më shumë se Kryetari i komunes në Vushtrri dhe shumë politikan të tjerë, ai ndihmon familjet e varfëra, dhe gjithashtu shumë të rinjë gjejnë përkrahjen e tij në projektet e tyre, siq ishte se fundmi Pranvera Hyseni astronomja e cila përfaqesoj Kosoven në Amerikë. Shkruan Vizioni.info.