‘Super Hëna prej Bore’, pamja që nuk duhet ta humbisni sonte

Adhuruesit e qiellit këtë mbrëmje do të dëshmojnë Hënën në një pamje krejtësisht ndryshe nga çfarë janë mësuar të shohin.

Ndryshimi hënor është një ngjarje e vazhdueshme që pritet të rezultojë në hënën e plotë më e madhe dhe më të ndritshme e vitit 2019.

Adhuruesit e qiellit që shpresojnë të dëshmojnë hënën në versionin më të bukur të saj, duhet të shohin qiellin sapo të perëndojë dielli për pikëpamjet më mbresëlënëse.

Hëna do të rritet në orën 5.46pm ET për personat në SHBA, ndërkaq në zonat shqiptare ende nuk dihet saktë ora.

Megjithatë, një supozim thotë se mund të shihet pas orës 12.