Modelja ia zbulon tradhtin Milaim Zekes.Shikoni si reagon gruaja e Milaimit.!

Kete jave u hap sezoni iemisionit Kojshia Show bashk me te ftuarit qe ishin: Milaim Zeka dhe Gruaja e tije Eda Zeka.!


Ne nje moment u fut nje Modele ne emision dhe duke i zbuluar nje tradhti qe Milaim Zeka kishte bere me te.! Gruja Milaim Zekes u cmend nga ky veprim i modeled shikoni si reagon ajo..!