Kanceri vdes nëse hani këto ushqime 5 herë

Kur të formohet trupi i njeriut, i nënshtrohet një skene të quajtur angiogjeneza gjatë së cilës krijohen të gjitha enët e gjakut.

Sidoqoftë, ky aktivitet nuk ndalet pas lindjes, transmeton lajmi.net.

Ai është gjithashtu i pranishëm më vonë në jetën tonë kur vuajmë nga plagët që prekin lëkurën, venat ose arteriet tona, dhe lind në nevoja rindërtimi të kanaleve të gjakut.

Shumë shpesh, ky proces lidhet me përhapjen e kancerit dhe është orkestruar nga ato që quhen aktivatorë dhe frenues.

Pothuajse të gjitha hulumtimet që lidhen me kancer përqëndrohen kryesisht tek frenuesit, megjithatë, në të vërtetë janë aktivatorët që nxisin rritjen vaskulare të qelizave, në mënyrë që të krijohen enë të reja të gjakut.

Disa ushqime të listuara më poshtë janë në fakt anti-angiogjeneza, dhe kjo është arsyeja përse ndihmojnë në ndalimin e rritjes së kancerit, sepse ato ndikojnë në rritjen e kancerit.

– Boronica dhe mjedra
– Kafeja dhe çaji i gjelbër
– Domatja
– Çokollata e zezë
– Shafrani i Indisë.