8 sekrete që s’i keni ditur kurrë për Donald Trump, do të ngeleni me gojën hapur

Të shumtë janë ata që e kanë kritikuar Donald Trump dhe e kanë urryer atë për shkak të deklaratave raciste që ka bërë. Mirëpo mund të ketë edhe disa fakte që jo të gjithë i dinë në lidhje me këtë drejtues. Edhe pse jemi njohur me skandale nga më të ndryshmet për të, ende nuk dimë shumë gjëra për presidentin Donald Trump. Ja cilat janë ato…

1) Trump është germafob dhe nuk i pëlqen t’i shtrëngoj duart me njerëzit.

2) Donald Trump nuk pi alkool, asnjë pikë të vetme, por ka një shishe vodka me emrin e tij

3) Donald e ka lojën e tij të quajtur ‘The Game’

4) Trump ka marrë çmimin “Razzie” për aktorin më të keq mbështetës në filmin “Ghosts Can’t Do It”, realizuar në vitin 1990

5) Ai ha pica me thikë e pirun

6) Emri i vërtetë i familjes së tij është Drumpf, jo Trump

7) Trump i ka ofruar Barack Obamës të luaj golf falas për tërë jetën nëse ai jep dorëheqje si president

8) Donald Trump është shumë i ndjeshëm sa i përket madhësisë së duarve të tij.