E papritur! Hoxha Sadri Zekaj: Feja është Baba, e Kombi është Nëna…Unë du Nënën më shumë…!

Mulla Sadri Zekaj befason me përgjigjien e tij në emisionin ‘Kojshia Show’ ku thotë se Feja dhe Kombi janë si Baba dhe Nëna. Feja është Baba e Kombi është Nëna, un du Nënën më shumë…!