Chick’n Pub në Prishtinë nga sot është ri-hapur

Chick’n Pub në Prishtinë nga sot është ri-hapur Chick’n Pub në Prishtinë pas një renovimi dhe që nga sot është ri-hapur, pra nga sot me datën 26.12.2018 është i hapur.

Ku ka marr një pamje mahnitëse dhe shumë të bukur. Me një meny – ofertë të larëmishme, me shije të mrekullueshme, dominojnë produktet e pulës me shije fantastike. Ushqime kualitative, ku furnizimi behet nga produktet e Perutnina Ptuj – 100% me origjinë Sllovene.

Në lokacionin e vjeter, te rruga “Ukshin Hoti”, saktësisht përball “Hotel Prishtina”, aty ku gjendet lokali Chick’n Pub në Prishtinë. Një herë mund ti provosh, përherë do i kërkosh produktet që servohen vetëm në Chick’n Pub në Prishtinë. Me një ambientë të mrekullueshëm, me enterier dhe eksterier të mahnitshëm, me pritje të ngrohtë e shërbime profesionale.

Aty ku gjeni relaksin, çlodhjen dhe pushimin, vetëm një ambient dhe një vend, lokali Chick’n Pub në Prishtinë. Në lokalin Chick’n Pub në Prishtinë mundeni të mbani edhe ofganizime të ndryshme përmes rezervimeve paraprake, përmes kontaktit 044/563-763 dhe 049/536-111. Vend ideal, staf të mrekullueshëm dhe shije fantastike në Chick’n Pub në Prishtinë.