KOHA, KJO ENIGMË E KRIJUAR NGA NE!

Ligjëratë e hapur nga Profesor Doctor Shukri KLINAKU.

Si e krijoi njeriun idenë për kohën?

Si e krijoi njeriu enigmën për kohën?

Deri ne cilen e shkallë e njohim kohën?

Pse koha rrjedh vetëm në një kah?

Pse koha nuk mund të zgjerohet, as të ngushtohet?

Pse ne nuk mund të levizim prapa, as t’i dalim para kohës?

Një përgjigje në këto dhe pytje tjera për Kohën do ta dëgjoni / diskutoni në ligjeraten e hapur, TË MËRKURËN, MË 26. 12. 2018, ora 12.00, NË DEPARTAMENTIN E FIZIKËS, FSHMN.