822 GJOBA DHE NJË AKSIDENT MË FATALITET PËR 24 ORË NË KOSOVË

822 gjoba të trafikut janë shqiptuar gjatë ditës së premte në Kosovë.

Gjatë 24 orëve të kaluara kanë ndodhur gjithsej 51 aksidente, prej tyre një përfundoi me fatalitet. 26 aksidente përfunduan me të lënduar, kurse 24 pa të lënduar. 21 persona janë arrestuar, 11 janë dërguar në mbajtje, kurse tre në vuajte të dënimit.