VV dhe LDK mbledhin nënshkrime për seancë të jashtëzakonshme

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës në këto momente kanë mbledhur nënshkrimet për një seancë të jashtëzakonshme për ditën e mërkurë, për të diskutuar për draft marrëveshjen e propozuar nga Qeveria e Kosovës për dialogun me Serbinë.

Në arsyetimin e kësaj kërkese thuhet se kjo dokumenti i propozuar nga Qeveria është shumë problematike, andaj pas debatit do të propozohet një rezolutë.