Fotot tregojnë pamjen e fantastike të Irlandës që duket si një vend përrallor

Pamjet e mrekullueshme figurojnë në librin Irlanda: The Emerald Isle nga autori Martin J Dougherty

Ajo tregon peizazhet e Republikës dhe Irlandës së Veriut, si dhe qytete të çuditshme, transmeton lajmi.net.

Foto të tjera të pabesueshme përfshijnë ato të Cliffit të famshme të Moher dhe pyjeve të paraqitur në Game of Thrones.

Mund të jetë vendi në qendër të një pike kryesore të Brexit, por ka diçka që të gjithë mund të bien dakord për Irlandën – është mahnitëse, siç tregojnë këto imazhe hipnotike.

Marrë në të dyja Irlandën dhe Irlandën e Veriut, ata shfaqin vijën bregdetare dramatike, kodrat e gjelbëruara, qytete dhe qytete të çuditshme.

Shkoni poshtë për fotot mahnihtëse që pasqyrojnë se sa e bukur ësht Irlanda.