Faruk Nura i gëzohetë lajmit për formimin e ushtris së kosoves

Zv. Ministëri i Diaspores dhe Investimeve Strategjike të kosoves Faruk Nura i gëzohet lajmit, për formimin e ushtris së kosoves.

 “Mirnjohje të përjetshme Dy gjeneralëve për themelimin e forcave të armatosura te kosovës”.  Ka shkruar Faruk Nura përmes ne nje postim ne Facebook, më poshtë e gjeni postimin e plotë./Vizioni.info/