Test: Kafsha që shikove së pari zbulon detaje të personalitetit tënd (i fundit është më i veçanti!)

Carl Jung përdorte teste asociative si një detektor për gënjeshtrat në shekullin e 20-të, sepse ato kërkojnë një reagim të menjëhershëm dhe nuk u japin subjekteve mundësinë të mendojnë për atë që shohin.

Tani do të përpiqemi të marrim disa informacione nga mendja juaj e nënndërgjegjeshme, e cila në jetën e zakonshme, si rregull, është e fshehur edhe nga vetja juaj.

Ja një test i përpiluar me një ndryshim të shkëlqyer të ndjenjës së humorit.

Relaksohuni, besoni në të nënndërgjegjshmen tuaj, shikoni imazhin dhe mbani mend simbolin që keni parë së pari:

Nëse shikuat të parën Macen

Kjo zgjedhje tregon mungesën e vullnetit tuaj për të filluar javën tuaj të punës, dëshirën tuaj për një pushim dhe dëshirën për të afruar kohën tuaj të pushimit.

Ose edhe fundin e ditës së punës, sepse ju doni që më në fund të vini në shtëpi, të uleni në një kolltuk komod dhe të lexoni librin tuaj të preferuar ose të shikoni shfaqjen tuaj të preferuar.

Nëse shikuat të parin Qenin

Ju e ndjeni mbështetjen e miqve dhe me një ndihmë të tillë, ju jeni gati për të zgjidhur çdo problem që po ju ndodh. Shpirti luftarak është një gjë e mirë.

Por merrini gjërat në konsideratë me një mendje të ftohtë për të parë nëse jeni në gjendje ta zgjidhni atë vetëm. Në fund të fundit, njerëzit rreth jush mund të ndryshojnë planet e tyre.

Dhe ju e harroni vazhdimisht këtë, sepse ju vetë nuk e lejoni askënd të bjerë poshtë.

Nëse shikuat të parin Luanin

Ju jeni të papërmbajtshëm!

Jua kanë thënë shpesh këtë gjë, apo jo? A është kjo për shkak të modelit tuaj të ri të flokëve? Megjithatë, nuk keni përse të ndryshoni modelin tuaj për të qëndruar në qendër të vëmendjes.

Ka diçka tek ju që i tërheq njerëzit dhe kjo gjë shkakton respekt dhe admirim, por edhe zili.

Por mos i gjykoni ata, sepse në të vërtetë ndonjëherë silleni në mënyrë pak arrogante. Mundohuni t’i trajtoni të tjerët si të barabartë dhe jo ashtu si i trajtoni tani.

Nëse shikuat të parin Kalin

Për momentin, diçka ju kufizon dhe kufizon lirinë tuaj.

Ndoshta ju po ndiqni shefin tuaj nëpër zyrë duke thirrur: “Pushime! Dua një pushim! Dua të qetësohem. Gjithkush e do një pushim.”

Por tani është e nevojshme që të ruani qetësinë dhe të tregoni qëndrueshmëri dhe efikasitet, gjë për të cilin kafsha që keni zgjedhur njihet më së shumti.

Nëse shikuat të parën Mjellmën

Ju keni rënë në dashuri!

Kjo është arsyeja përse çdo gjë rreth jush duket e mrekullueshme, duke përfshirë këtu edhe arkëtarin e pangopur, i cili jo vetëm që nuk është i kënaqur me jetën e saj personale, por edhe me jetën personale të çdo blerësi që i del përpara.

Është një periudhë e mrekullueshme, përpiquni ta zgjeroni atë dhe ta shijoni.

Nëse shikuat të parin Pinguinin

Si keni arritur ta shihni atë?

Shikoni përsëri.

Nuk ka asnjë pinguin!

A e shihni akoma? Epo, fajin e ka imagjinata juaj e pasur që i çudit për mirë gjithnjë miqtë tuaj dhe i bën konfuzë njerëzit që ju takojnë për herë të parë.

 A kishte Jung të drejtë në rastin tuaj?