Ekskluzive: Dështon ligji i nivelizimit të pagave

Qeveria dhe Kuvendi dështon në miratimin e pakos logjore për Administraten dhe nivelizimin e pagave.

A pritet që vitin tjetër të miratohet kjo pago ligjesh e të filloj në gjysmën e vitit, në Korrik, krejt kjo me qëllim të fitojnë në zgjedhje në fundvitë të 2019.

Janari muaji i reagimeve sindikale nga Shëndetsia, Arsimi, Shërbyesit Civilë, Policia, por jo vetëm.Kjo rrezikon sigurinë e përgjithshme dhe ka të ngjarë të prodhoj edhe trazira në pranverën e hershme.