Për 24 orë, 209 pacientë në Klinikën Emergjente

Në Klinikën Emergjente në 24-orëshin e fundit ka pasur 209 pacientë që kanë kërkuar shërbime të ndryshme shëndetësore.

Nga numri i përgjithshëm, 48 kanë qenë reanimime, 39 vizita kirurgjike, 61 pacientë shërbime internistike.

Po ashtu 47 raste kanë qenë ortopedike dhe 14 intervenime të shpejta në sallën e intervenimeve të vogla. /Telegrafi/