Helloween apo 28 Nëntori, për cilën nga këto dy festa flitet, dëgjohet e investohet më shumë

Helloween apo 28 Nëntori

Për cilën nga këto dy festa flitet, dëgjohet e investohet më shumë.
Qytetarët e vendit janë lodhur nga politikat korruptive dhe kriminale.
Ata po e festojnë më me krenari festën e Halloween se sa festat kombëtare, siç është 28 Nëntori.
Shërbimet e huaja armiqësore me Kosovën kanë sulmuar kulturën, traditën dhe moralin.

Po ashtu politika korruptive dhe kriminale i ka irritu qytetarët në kombëtaren. Pasi në emër të atdheut politikanë e komandant u bëren milioner.
Tash më shumë investohet për rroba dhe dukje të fëmijëve në festën e Halloween se sa në rroba, dukje e simbole kombëtare për festën e 28 Nëntorit.
Ku po shkonë populli ynë, ku po shkonë atdheu ynë, ku po shkonë vendi ynë./vizioni.info/.