Formacioni më i mirë i “Black Friday”

Me rastin e “Black Friday”, është publikuar një formacion me lojtarët më të mirë që janë transferuar me shifra të ulëta.
Në këtë formacion të publikuar nga “Mundo Deportivo” bëjnë pjesë lojtarë të pensionuar dhe ka prej tyre që janë ende aktiv

Disa prej tyre madje konsiderohen se janë më të mirët në histori, sa i përket pozitës së tyre ku aktivizohen.

Ky formacion është bazuar në performancat e lojtarëve krahasuar me çmimet që janë transferuar.

Ky është formacioni më i mirë i “Black Friday”: