Rinia Demokratike në Rahovec ndërton parkun “Qëndresa”

Rinia Demokratike e Kosovës dega në Rahovec, morri aksionin për ndërtimin e Parkut në vendin e quajtur “Qëndresë”.

Aksioni ka të bëjë me ndërtimin fushës së futbollit, fushës së volejbollit, vendosjen e karrigeve dhe tavolinës dhe këndin e lodrave për fëmijëve.

”Atë çfarë do duhej të bëntë komuna e bënë Rinia Demokratike e Kosovës në Rahovec. Nuk do të presim që komuna të zgjohet nga gjumi i ëmbël ” u shpreh kryetari i RDK-së dega në Rahovec, Besim Sokoli.

Për më shumë, ju ftojmë ta ndiqni videon:

➡️Kliko këtu për Video⬅️