“Emsy Boutique” Ofronë veshje për femra pantollona, këmisha, bluza, fustana dhe shumë produkte të tjera me dizajne dhe ngjyra të shumëllojshme (foto)

Ky butik, përmbush nevojat pasi që në të gjendenë veshjet më në trend dhe më IN të momentit.

Dhe ju që doni rroba më modelet më të reja dhe interesante, ‘Emsy Boutiqye’ ju mirëpret në Prishtin dhe Gjilan por edhe në faqen ‘Emsy Boutique’ ne rrejtet sociae facebook dhe Instagram mund t’i shihni disa nga këto modele, gjithashtu mund te porositni online (posta gratis). Shikoni foto me poshte..