Ja me kë i tradhëtuan gratë e tyre vëllezrit Mziu. Vajza hyn dhe iu thotë live në emision..!

Në emisionin Kojshia Show mysafirë ishin vëllezrit Mziu, ku ndër të tjera një vajzë hyri dhe ua prishi emisionin, duke iu thënë se ata kishin pasur lidhje me të.Shkruan vizioni.info

Shikojeni frikën e vëllezërve Mziu.

Vizioni.info Author