Seks me gra të shëndosha, ja si është

Cheyenne poston jo vetëm foto erotike në profilin e saj, por edhe mesazhe mbi seksin.

Ajo njihet si Cheyenne dhe është një nga bloggeret më të njohura në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Cheyenne poston jo vetëm foto erotike në profilin e saj, por eedhe mesazhe mbi seksin.

Seksi është i ndryshëm për këdo.

Jo të gjitha pozicionet funksionojnë dhe kjo është normale. Ka gjithmonë alternativa.

Mjafton një kërkim në internet dhe të provosh diçka të re.

Jastëkët dhe lubrifikanti të ndihmojnë shumë”,- ka shkruar vajza në blogun e saj.

Gjithashtu ajo i këshillon femrat që të mos shqetësohen për faktin se nuk janë shumë të afta në seks, sepse pesha është ajo qe do t’i kryej të gjitha.