Momenti tragjik, kur vajza vdes derisa ishte duke ricituar ilahi

Një vajzë ka ndërruar jetë, përderisa ishte duke kënduar ilahi para publikut.

Momenti tragjik erdhi papritmas kur vajza pë një moment u rrëzua.

Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditëse ndodhi.