“Unë dhe burri im bëmë seks çdo ditë për një vit dhe ja çfarë po na ndodh”

Brittany, nënë e tre fëmijëve vendosi të publikojë historinë e saj. Ajo shkruan një artikull të plotë lidhur me martesën e saj. Brittany dhe bashkëshorti kryen marrëdhënie seksuale çdo ditë për një vit të plotë dhe çfarë ndodh më pas e tregon ajo.

“Përpara 3 vitesh bëja seks me bashkëshortin çdo ditë, madje edhe kur isha me ciklin. Vendimin e mora pasi u bëra nënë për herë të tretë dhe kisha turp nga trupi im. Përpara se të nisja zakonin e seksit të përditshëm, më vinte aq turp nga vetja sa nuk e lejoja kurrë bashkëshortin te më shihte zhveshur.

Për të bërë seks çdo mbrëmje përpara gjumit më këshilloi një shoqe e cila ka martese shume te lumtur. Por e dini çfarë më ndodhi mua? U ktheva në femrën më të lumtur në botë, kisha besim tek vetja, filloi të me pëlqente mënyra si dukesha. Marrëdhënia jonë bashkëshortore u forcua shumë, dhe nga ai moment ishim edhe më të pandarë. Tani pas tre vitesh nuk e ndjekim atë zakon çdo natë sepse jemi njerëz jo robot, si dhe prindër të tre fëmijëve. Por iu a këshilloj të gjithëve.”