Prekja e dy pikave çon në orgazëm të paharruar: Receta e vjetër kineze bën mrekulli!

Kinezët e vjetër thonë që për parajsën në krevat janë përgjegjëse pikat në tabanë.

Ata këmbëngulin që rruga është e thjeshtë: fuqia e akupresurës mbi tabanë ju çon deri te orgazma kozmike.

Në të vërtetë, me akupresurë, me shtypje në pika të caktuara, shtohen sensualiteti dhe seksipiliteti, lirohet tendosja e muskujve, nxitet qarkullimi i energjisë në gjak, pra është edhe qëllimi i pashmangshëm dhe i fundit – kulmi seksual.

Kjo praktikë akupresure, thonë ekspertët, ndihmon edhe në rastin e impotencës.

Me gishtat e mëdhenj të dorës shtypni pikat në tabanët e partnerit, (shikoni fotografinë), të ashtuquajtura pika K1 dhe K2.

Akupresura nuk lë anash dhe njëkohësisht afrimi i kokës te gjenitalet e partnerit dhe kënaqja orale, me mbajtjen e vazhdueshme të presionit në tabanë.

Më vonë ndërroni rolet me partnerin.

Vizioni.info Author