Emocionohet Fatmir Limaj,nga zëri kësaj bukuroshe..!

Emocionohet Fatmir Limaj,nga zëri kësaj bukuroshe..!

Fatmir Limajn në emisionin Kojshia Show e kanë pritur shum befasi nderë ti ishte njëra kur moderatori e befason me Blendonen e cila hyri në emision dhe këndoj nje këngë per heroi. Fatmir Limaj u emocionua fort…

Shikoni videon me poshtë për reagimin e tij..